Krijg webdesignwerk via sociale mediaplatforms

Als we aan het socializen zijn, laten we zeggen op een feestje, dan zijn daar allerlei vrienden. Mensen van je middelbare school, mogelijk oude vrienden, nieuwe vrienden en hun vrienden. Dan, laten we zeggen, je hebt gehoord dat een van “hun” vrienden een webdesigner nodig heeft. Een gloeilamp zal waarschijnlijk in je hoofd oplichten en je vertellen dat je met deze persoon moet gaan praten en hem moet laten weten dat je een webdesigner bent.

Als het erop aankomt, zijn instagram volgers sociale-mediaplatforms, d.w.z. Twitter, Facebook, LinkedIn, enz. Allemaal als gigantische sociale partijen. Ze stellen je in staat contact te maken met oude vrienden, nieuwe vrienden en vrienden met dezelfde interesses. Als het echter gaat om het vinden van werk in webdesign, kunnen sociale media een veel betere manier zijn om een optreden te krijgen dan om op een echt feest te zijn. Sociale media dienen als medium voor mensen om met elkaar in contact te komen, en het kan u met name helpen bij het binnenhalen van een nieuw project.

Als je al denkt dat je geen tijd hebt om met LinkedIn, Twitter en Facebook te werken, wil je misschien je prioriteiten heroverwegen.

Het is duidelijk geworden dat er veel bedrijven zijn die alleen socialemediaplatforms gebruiken om hun werknemers aan te nemen. Er wordt gezegd dat carrièregerichte mensen deze platforms moeten kennen. Volgens een artikel in de Times Union zei Diane Crompton: “Deze tools voor sociale netwerken worden niet langer als een ‘misschien’ beschouwd als het gaat om het zoeken naar werk.”

De verwachting is, door de derde jaarlijkse Social Recruiting Survey van Jobvite, dat in het komende jaar meer dan 80% van de bedrijven sociale media zal gebruiken om nieuwe werknemers te werven.

Het nationale werkloosheidspercentage verbetert langzaam, en terwijl het dit doet, wordt er gezegd dat 71% van de bedrijven mensen aanneemt en daarvan gebruikt 92% sociale mediaplatforms om dit te doen. Uitgesplitst gebruikt 50% Twitter, 60% Facebook en 86% LinkedIn.

Hier zijn drie tips over hoe u uw kansen op een baan via sociale media kunt vergroten:

1. Maak eerst accounts op al die mooie platforms, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.
2. Wees actief. Vul je profiel in, houd alles up-to-date en plaats regelmatig nieuwe dingen. Onthoud dat als je op een feestje in de hoek zou zitten, het moeilijk zou zijn om te socialiseren, dus negeer sociale media ook niet.
3. Plaats niet alleen berichten of de laatste trends, word actief en communiceer. Dat is de beste manier om relaties op te bouwen en op te vallen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.