medicijnen online kopen

Steeds meer mensen kopen producten zoals kleding, schoenen, boeken en geneesmiddelen op internet. Netting maakt de aankoopervaring probleemloos, zodat u items kunt kiezen vanuit het comfort van uw kamer. Ondanks het gemak moeten toch veiligheidsmaatregelen worden genomen bij het kopen van medicijnen op internet. Veel online apotheken brengen de gezondheid van patiënten in gevaar met gevaarlijke en niet-goedgekeurde producten.

Onbetrouwbare apotheeksites

Cheatsites voor online apotheken hebben geen vergunning van de staat of bieden helemaal geen medicijnen aan. Als de website consultatiekosten met een huisdokter vereist, is het verstrekte recept mogelijk niet nauwkeurig. Je doet squats voor je lichaam of bestelt Lorazepam kopen dat maakt je gezondheidstoestand erger. De meest ongelukkige klanten eindigen met die ofwel zijn verlopen of niet zijn goedgekeurd door de FDA. Wat is de echte rechtvaardiging voor online apotheken voor hun lage prijzen? Hun laboratoria gebruiken geen goedgekeurde chemische procedures of volgen veilige procedurele praktijken.

Relevantie van doktersafspraak

Koop nooit bij een webapotheek als u nog nooit een arts heeft gezien. Het advies van een arts is altijd vereist voordat u een medicijn bestelt. Bestel alleen medicijnen die door uw arts worden aanbevolen. Medische professionals zijn altijd het meest nauwkeurig. Uw arts zal ook de dosering specificeren die u nodig heeft en hoe lang u moet volgen.

Goedkeuring van de apotheek door de staatsraad

Apotheekwebsites moeten verifiëren dat ze een vergunning hebben van de Amerikaanse overheid. Neem contact op met uw openbare apotheekcommissie voor een lijst met apotheken. De State Board Pharmacy controleert ook of het bedrijf daadwerkelijk bestaat. Het zegel van Verified Internet Pharmacy Practice Sites (VIPPS) verifieert dat de site is geaccrediteerd door NABP. Bezoek de VIPPS-site om te zien hoe het zegel eruit ziet. Hun site heeft ook een record van goedgekeurde apotheken.

waarnaar te zoeken

Bestel alleen op de website met een doktersrecept. Receptvereisten geven aan dat het bedrijf ervoor zorgt dat klanten de veiligste medicijnen bestellen. De website moet ook adverteren dat het een gediplomeerde apotheker heeft die kan worden gecontacteerd voor vragen of bevestiging. Controleer het adres om te zien of de apotheek actief is in de en een vergunning heeft van de State Pharmacy Commission. Het bedrijf moet er ook voor zorgen dat het uw geld en persoonlijke informatie beschermt. Bekijk ons privacybeleid en veiligheidsbeleid voordat u uw creditcardnummer, medische geschiedenis en burgerservicenummer verstrekt.

Vergeet niet dat u verzekerd bent van een veilige en gegarandeerde aankoop. Online apotheek is een zeer gemakkelijke en innovatieve ontwikkeling. Verspil de kans niet om online te bestellen. Alleen door onderzoek toe te passen en de lijst met goedgekeurde apotheekwebsites van de Autoriteit te raadplegen, kunnen we een veilig bestelproces garanderen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.