Pas op voor Super Garden Centers

Het weer wordt warmer en mensen beginnen hun planten te kopen voor het plantseizoen in de lente. Veel mensen kopen hun planten bij de massale tuincentra. Als jij dit bent, moet je wat onderzoek doen, anders koop je je planten misschien meer dan eens.

De kopers voor deze supertuincentra kopen voor verschillende winkels die zich in verschillende plantzones kunnen bevinden. Als je het tuinpersoneel van deze tuinartikelen kopen tuincentra vraagt, weten ze meestal niet eens dat veel van de planten die in de winkel staan niet goed groeien in de gebieden waar ze worden verkocht.

Eerst moet je een Google-zoekopdracht uitvoeren om erachter te komen in welke zone je je bevindt. Vervolgens moet je uitzoeken welke soorten het beste groeien in onze omgeving.

Als je eenmaal je lijst hebt gemaakt, kun je meestal online bedrijven vinden die hebben wat je nodig hebt. Als je voor deze route kiest, zoek dan de dichtstbijzijnde in verband met verzendkosten. Als je besluit om naar een van deze supertuincentra te gaan, zorg er dan voor dat je de labels van de planten leest voordat je ze koopt, om er zeker van te zijn dat je voor de juiste zone koopt. Misschien wilt u naar een kleinere plaatselijke kwekerij gaan, ze hebben meestal een meer persoonlijke service en ze vervoeren de planten die goed groeien in uw omgeving. Soms zijn de prijzen iets duurder dan de supercentra kopen, u bespaart geld als u de plant niet twee keer hoeft te kopen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.